Naar inhoud

Openingsuren & contact

De Zonnewijzer (onthaal)

Vandaag gesloten
adres
Bruidstraat 98470 Gistel
tel.
059 27 06 60
e-mail
zonnewijzer@ocmwgistel.be

LDC De Zonnewijzer

Vandaag gesloten
adres
Bruidstraat 98470 Gistel
tel.
059 27 06 60
e-mail
zonnewijzer@ocmwgistel.be

Tournée Minérale - Maand zonder alcohol

Tournee Minerale

Tournée Minérale. Een maand zonder alcohol.

Al 82.991 mensen doen mee! U ook?

 

Meld je aan op tournée minérale! https://www.tourneeminerale.be/nl/deelnemen

Ga met ons de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol. Zo ervaar je wat een maand zonder met je doet. Het is niet zozeer een kwestie van jezelf iets te ontzeggen: je wint er vooral bij.


Een glas wijn bij het eten of ’s avonds voor de televisie, een pint na het sporten, een glaasje op een terrasje, voor velen maakt het deel uit van de dagelijkse routine, we denken er niet meer bij na, het is zo gewoon en aanvaard.”

Schreeuw van de daken dat je meedoet!

Een maand lang aan de verleiding weerstaan is een hele klus. Met steun van je familie, vrienden of collega’s lukt dat veel beter. Vertel daarom iedereen over de uitdaging. Daag hen uit om mee te doen, moedig elkaar aan en hou samen vol, want samen sta je sterker!

En mochten er toch twijfels optreden, er zijn tal van heerlijke alternatieven om toch te genieten van het aperitief, om op een gezonde manier de dorst te lessen zonder altijd maar “water” te moeten drinken en om extra energie op te doen.

En gun jezelf tussendoor een beloning! Je doet een gezonde inspanning, dat mag beloond worden en het geeft moed om vol te houden.

Doe iets anders en gezonds. Plezier maken hoeft echt niet gelijk te staan aan alcohol drinken. Hoe kan jij op een gezonde manier ontspannen, zonder dat er een glas bij hoort? Beweeg! Haal het maximum uit je alcohol vrije maand. Je bent veel fitter! En let op je voeding. Of doe het net heel relax: een lang warm bad, een goed boek, rustig muziekje...

Neem de uitdaging aan en ga een gezonde maand tegemoet. En wie weet, volgen er nog maanden.

 

 

Informatie ook beschikbaar in het infoblad

 

 

In de Zonnewijzer doen wij alvast actief mee met deze actie. Gedurende de maand februari kunnen de bezoekers in onze cafetaria genieten van lekkere alcoholvrije cocktails en wijn.

Je kan in de Zonnewijzer je naam bijvullen op het tournée minérale bord. Ook tips, ideetjes voor alcoholvrije cocktails of aanmoedigingen kan je er op kwijt!

 

 

Meer info

Team De Zonnewijzer doet mee met Tournée Minérale. Ze nodigen je uit om samen met hen de uitdaging aan te gaan, en gedurende de hele maand februari geen alcohol te drinken.

Je kan je inschrijven via deze link: https://goo.gl/jfdymw  Op de 'Wie doet mee?'-pagina van Tournée Minérale kan je je team "De Zonnewijzer " en alle ingeschreven leden terugvinden.

 Niet aarzelen, het wordt een topervaring!