Naar inhoud

Nieuws

OCMW Gistel - Sociaal Huis zoekt jobstudenten

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Vacature
We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor juli en augustus..

Tijdens de vakantieperiodes van de vaste medewerkers zijn we op zoek naar versterking.

 

  • Lokaal dienstencentrum: u zorgt voor het klaarzetten en opdienen van de maaltijden in het dienstencentrum en bent ook verantwoordelijk voor de hygiënische omstandigheden in de keuken. Daarnaast zorgt u voor de bediening in de bar en ondersteunt u de activiteiten van het lokaal dienstencentrum.

  • Poetsdienst: U wordt u ingeschakeld in de poetsdienst en staat u in voor het correct en nauwkeurig onderhoud van alle OCMW-gebouwen, de burelen en de vergaderlokalen, op basis van een wekelijks werkschema.
Aanwervingsvoorwaarden

Gemotiveerde mensen en tijdens het kalenderjaar de leeftijd van 18 jaar bereiken. De aanwerving gebeurt via een beslissing van de raad voor maatschappelijk welzijn, na een selectiegesprek.

Aanbod

Poetsdienst: voor de periode maandag 3 juli – maandag 31 juli of voor de periode dinsdag 1 augustus – donderdag 31 augustus 2017. De prestaties worden geleverd op basis van deeltijdse tewerkstelling.

Lokaal dienstencentrum: periode woensdag 12 juli – vrijdag 20 juli en/of voor de periode woensdag 7 augustus – vrijdag 18 augustus. De prestaties worden geleverd op basis van voltijdse tewerkstelling.

Wij bieden een contract bepaalde duur (statuut ‘student’) aan, een boeiende functie en de kans om heel wat ervaring op te doen in een aangename werkomgeving. Daarnaast mag u rekenen op een interessante bezoldigingsregeling.

Interesse?

Stuur uw kandidatuur tegen uiterlijk vrijdag 31 maart 2017 (postdatum) naar OCMW Gistel, t.a.v. de voorzitter, Bruidstraat 1, 8470 Gistel, of via e-mailbericht naar personeel@ocmwgistel.be; met de bijhorende documenten: motivatiebrief, Curriculum Vitae en uittreksel uit het strafregister (model 2).

We voorzien een selectiegesprek in de Paasvakantie. 

Voor meer inlichtingen kan u tijdens de kantooruren terecht bij OCMW Gistel, mevrouw Greet Muylle, stafmedewerker personeel en organisatie, telefoon 059 27 04 52.

Datum van het bericht: maandag 13 maart 2017
Alle nieuws